A réz alkatrészek ónozását is ránk bízhatja!

2022. jan 26. | Blog

réz alkatrészek ónozása számos előnyt biztosít, így többek között ideális megoldás a korrózióval szembeni védekezésben.

réz alkatrészek ónozása során egy vékony ónréteg kerül a felületre, aminek eredményeként azok kedvező tulajdonságokkal gazdagodnak. Az ónozás az elektronikai, mechatronikai és a telekommunikációs iparban a legelterjedtebb, de emellett gyakran használják az élelmiszeripari berendezések gyártása során is, illetve napjainkban a napenergia felhasználásának különböző területein is egyre gyakoribb.

réz alkatrészek ónozásának számos előnye van, melyek a következők:

•    a réz alkatrészek ónozása az egyik legköltséghatékonyabb eljárás,
•    az ónozást követően a munkadarabok könnyen forraszthatóak,
•    
réz alkatrészek ónozása környezetbarát eljárás, azaz semmilyen káros hatása nincs,
•    ráadásul megfelelő védelmet nyújt a korrózió ellen is.

réz alkatrészek ónozásának több módszere ismeretes, így például lehet függesztett is, a végeredmény pedig lehet matt, avagy fényes. Fontos azonban a méret, hiszen az ónozó kádak mérete szab egy bizonyos határt a réz alkatrészek ónozásának, ám a legtöbb munkadarab esetében mindenképp megoldható az eljárás.

Amennyiben réz alkatrészek ónozására lenne szüksége, cégünk az Ön rendelkezésére is áll. Számos felületkezelési eljárást alkalmazunk, mint például a horganyozást, nikkelezést, krómozást, eloxálást, vagy épp a nikkelezést, de szolgáltatásaink hosszú sorában helyet kapott a réz alkatrészek ónozása is. Munkánkat kiemelkedő színvonalon végezzük, az általunk bevonattal ellátott munkadarabok kiváló minőségűek, rövid határidőn belül elkészülünk a feladatainkkal, áraink pedig igen kedvezőek, ezért, ha réz alkatrészek ónozására lenne szüksége, Önnek is megéri bennünket választania!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a réz alkatrészek ónozásával kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Címkék:

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT

Add meg terméked adatait, kívánságaid, mi a lehető leghamarabb válaszolunk.

galvan@aerometal.hu | +36-1-249-9837