Állás lehetőségek

Állás lehetőségek

RAKTÁROS

VÍZKEZELŐ – betanított munkás

GALVÁNÜZEMI OPERÁTOR – betanított munkás

MINŐSÉGÜGYI TERMÉK ELLENŐR

VEGYÉSZMÉRNÖK, VAGY VEGYÉSZ TECHNIKUS

 

Anyagi javak

Az Aerometal Kft. Sóskúti galvanizáló üzemébe várja azon hatékony és jó fejek jelentkezését, akik rendes munkaidőben, családias, vidám munkahelyi környezetben szeretnék megkeresni a megélhetésükhöz szükséges anyagi javakat.

Elvárások

Ezen javak a gyakorlattól, a hozzáállásodtól függnek. Ha nem tudod, mit kell nálunk csinálni, mi segítünk, hogy ingyenes képzések során tanulva léphess előre. Jó eredmények esetén akár nyugdíjig is maradhatsz.

Elég, ha magyarul beszélgetünk, minden mást megtanulhatsz nálunk, ha csatlakozol hozzánk. Természetesen, ha megvan a tudásod és gyakorlatod, akkor hamarabb elérheted céljaidat.

Munkakörök és elvárások

Ha belépsz hozzánk, akkor jelenleg galvánüzemi operátorként, vízkezelőként (műszaki végzettség), raktáros (targonca vizsga előny) munkatársként, minőségügyi termék ellenőrként (érettségi, vagy szakiskolai végzettség), vagy vegyészmérnök/vegyész technikusként építheted karriered a nap bármely szakában.

Juttatások

Munkaidő után néha főzünk, focizunk, gokartozunk, bowlingozunk, csokizunk, gyümölcsöt eszünk, vagy a nyári hőségben fagyizunk. Aki munkája alapján megérdemli, az szeretteivel pihenhet egy ajándék wellness hétvégét.

Karácsonykor közösen értékeljük az elmúlt évet és családjainkkal töltjük a téli ünnepeket, melyben segít a pulykára kapott juttatás is.

Azért, hogy gondtalanul, kipihenten végezhesd munkádat, mi kisbusszal az üzemig és vissza szállítunk, vagy szállást biztosítunk, ha netán saját gépkocsival közlekedsz, akkor költségtérítést adunk.

Egészséged fontos számunkra, ezért teljes orvos-diagnosztikai ellátást vehetsz igénybe a társaság költségén.

JELENTKEZÉS:

Operatív vezető: Szilágyi-Kajcsa Edit

Tel: (+36) 70-424-0436, (+36) 1-309-5370
E-mail: edit.szilagyi-kajcsa@aerometal.hu
Ügyfélfogadási idő: 09:00 órától 14 óráig.