Repülőgép motor javítás

REPÜLŐGÉP MOTOR és SEGÉDBERENDEZÉS JAVÍTÁS, NAGYJAVÍTÁS

Repülőgép ipari fő tevékenységi körünk a repülőgép motor, sárkányszerkezet és segédberendezések javítása, nagyjavítása.

Engedély számok: HU.145.0005 és HgCAA.MF.0005.

Vállaljuk:

és ezek segédszerveinek javítását és nagyjavítását.

A motorjavítás területén több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink nagymértékben hozzájárulnak üzleti sikereinkhez.

Az Aerometal Kft egy Mezőgazdasági Repülők Érdekvédelmi Szövetsége tagvállalat.

Repülőgép motor javítás
Repülőgép motor javítás
Repülőgép motor javítás

Mit érdemes tudni a Continental repülőgép motorokról?

A Continental Motors már körülbelül 100 éve szolgálja ki megrendelőit az ipar számos területén. Több millió órányi repülési tapasztalat, innovatív ötletek és profi szakemberek által küzdötték fel magukat a világ vezető repülőgép motor gyártó cégei közé.

Termékeiket folyamatosan újítják, fejlesztik, legjobb tudásuk szerint. Ezért lehetséges, hogy korszerű motorjaik kevesebb üzemanyagot fogyasztanak, ami által hatékonyabb működést és alacsonyabb üzemeltetési költséget jelentenek a felhasználó számára.

Azonban hiába képviselnek csúcsminőséget a Continental által gyártott repülőgép motorok, meghibásodhatnak. Ilyenkor profi segítségre van szükség, hiszen a motor problémákat nem lehet félvállról venni.

Amennyiben gondja akad Continental repülőgép motorjával, ne habozzon, keressen fel minket! Több évtizedes tapasztalattal látjuk el a repülőgép motorhibákat, legjobb tudásunk szerint.

Continental repülőgép motorok

A hidraulika két görög kifejezésből áll, a víz (hydro) és cső (aulos) szavakból. Ebből adódóan a hidraulika területére tartoznak azok a tevékenységek, amikor az erőátvitel vagy egyéb mozgások átvitele folyadék által történik, vagy az irányítja a folyamatot.

Az utóbbi évtizedekben igen nagyot ugrott a technikai fejlődés ezen a téren is, ezáltal nagyobb teljesítménnyel tudnak dolgozni a hidraulikus gépezetek. A repülőgépeknél és helikoptereknél az egyik legfontosabb egység függ a hidraulika problémamentes működésétől, mégpedig a kormányzás.

Ha bármilyen, a normálistól eltérő viselkedést, például furcsa hangot, kattogást vagy rezgést észlel a légi jármű kormányművén, azonnal keresse fel szervizünket! A hidraulika épsége rendkívül fontos, hiszen míg egy autóval gyorsan meg tudunk állni és elvitetni a járművet, addig egy repülőgép esetében életveszélyes a kormánymű hidraulikájának meghibásodása.

Ha biztosra szeretne menni, rendszeresen ellenőriztesse légi járművét!

Ha légi jármű hidraulika javítás, akkor AeroMetal!

Continental repülőgép motorok javítása

Miért fontos a repülőgép motorjának javítása?

A repülőgépek alapeleme a motor, mint minden más járműnek. Viszont a repülőgép motor nagyobb odafigyelést és maximális körültekintést igényel.

Egy-egy elhasználódott alkatrész a motorban komoly következményeket vonhat maga után, ha nem veszi észre időben a gondot. Ha a hajtómű bármely részét meghibásodás éri, az életveszélyt hordoz. Ezért nemcsak a repülőgép motor javítást, hanem a karbantartást is érdemes szakemberre bízni.

Mi tartozik a repülőgép hajtómű szervizelésébe?

  • A hajtómű részeinek vizsgálata, az elhasználódott részek cseréje, egyéb hibák kijavítása
  • A motor ki- és beszerelése
  • A munka tökéletességének leellenőrzése, földi környezetben
  • Teljes körű karbantartás, igény szerint

A repülőgép motoroknál különösen fontos a problémák megelőzése élet és vagyonvédelmi szempontból egyaránt. A folyamatos karbantartással elejét veheti a komolyabb beavatkozásnak, így tetemes összeget is megspórolhat.

Ha minket választ, nem lesz többé gondja a repülőgép motorral!

Korszerű eszközökkel és nagy szakértelemmel szolgáljuk a pilóták és a gépek biztonságát!

repülőgép motor javítás

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT

Add meg terméked adatait, kívánságaid, mi a lehető leghamarabb válaszolunk.

galvan@aerometal.hu | +36-1-249-9837