Repülőgép motor javítás

REPÜLŐGÉP MOTOR és SEGÉDBERENDEZÉS JAVÍTÁS, NAGYJAVÍTÁS

Repülőgép ipari fő tevékenységi körünk a repülőgép motor, sárkányszerkezet és segédberendezések javítása, nagyjavítása.

Engedély számok: HU.145.0005 és HgCAA.MF.0005.

Vállaljuk:

és ezek segédszerveinek javítását és nagyjavítását.

A motorjavítás területén több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink nagymértékben hozzájárulnak üzleti sikereinkhez.

Az Aerometal Kft egy Mezőgazdasági Repülők Érdekvédelmi Szövetsége tagvállalat.

Repülőgép motor javítás
Repülőgép motor javítás
Repülőgép motor javítás

Mit érdemes tudni a Continental repülőgép motorokról?

A Continental Motors már körülbelül 100 éve szolgálja ki megrendelőit az ipar számos területén. Több millió órányi repülési tapasztalat, innovatív ötletek és profi szakemberek által küzdötték fel magukat a világ vezető repülőgép motor gyártó cégei közé.

Termékeiket folyamatosan újítják, fejlesztik, legjobb tudásuk szerint. Ezért lehetséges, hogy korszerű motorjaik kevesebb üzemanyagot fogyasztanak, ami által hatékonyabb működést és alacsonyabb üzemeltetési költséget jelentenek a felhasználó számára.

Azonban hiába képviselnek csúcsminőséget a Continental által gyártott repülőgép motorok, meghibásodhatnak. Ilyenkor profi segítségre van szükség, hiszen a motor problémákat nem lehet félvállról venni.

Amennyiben gondja akad Continental repülőgép motorjával, ne habozzon, keressen fel minket! Több évtizedes tapasztalattal látjuk el a repülőgép motorhibákat, legjobb tudásunk szerint.

Continental repülőgép motorok

A hidraulika két görög kifejezésből áll, a víz (hydro) és cső (aulos) szavakból. Ebből adódóan a hidraulika területére tartoznak azok a tevékenységek, amikor az erőátvitel vagy egyéb mozgások átvitele folyadék által történik, vagy az irányítja a folyamatot.

Az utóbbi évtizedekben igen nagyot ugrott a technikai fejlődés ezen a téren is, ezáltal nagyobb teljesítménnyel tudnak dolgozni a hidraulikus gépezetek. A repülőgépeknél és helikoptereknél az egyik legfontosabb egység függ a hidraulika problémamentes működésétől, mégpedig a kormányzás.

Ha bármilyen, a normálistól eltérő viselkedést, például furcsa hangot, kattogást vagy rezgést észlel a légi jármű kormányművén, azonnal keresse fel szervizünket! A hidraulika épsége rendkívül fontos, hiszen míg egy autóval gyorsan meg tudunk állni és elvitetni a járművet, addig egy repülőgép esetében életveszélyes a kormánymű hidraulikájának meghibásodása.

Ha biztosra szeretne menni, rendszeresen ellenőriztesse légi járművét!

Ha légi jármű hidraulika javítás, akkor AeroMetal!

Continental repülőgép motorok javítása

Miért fontos a repülőgép motorjának javítása?

A repülőgépek alapeleme a motor, mint minden más járműnek. Viszont a repülőgép motor nagyobb odafigyelést és maximális körültekintést igényel.

Egy-egy elhasználódott alkatrész a motorban komoly következményeket vonhat maga után, ha nem veszi észre időben a gondot. Ha a hajtómű bármely részét meghibásodás éri, az életveszélyt hordoz. Ezért nemcsak a repülőgép motor javítást, hanem a karbantartást is érdemes szakemberre bízni.

Mi tartozik a repülőgép hajtómű szervizelésébe?

  • A hajtómű részeinek vizsgálata, az elhasználódott részek cseréje, egyéb hibák kijavítása
  • A motor ki- és beszerelése
  • A munka tökéletességének leellenőrzése, földi környezetben
  • Teljes körű karbantartás, igény szerint

A repülőgép motoroknál különösen fontos a problémák megelőzése élet és vagyonvédelmi szempontból egyaránt. A folyamatos karbantartással elejét veheti a komolyabb beavatkozásnak, így tetemes összeget is megspórolhat.

Ha minket választ, nem lesz többé gondja a repülőgép motorral!

Korszerű eszközökkel és nagy szakértelemmel szolgáljuk a pilóták és a gépek biztonságát!

repülőgép motor javítás

Repülőgép motor javító műhelyt keres? Vállaljuk repülőgép motorok és segédberendezések javítását!

Keress minket elérhetőségeinken!

galvan@aerometal.hu | +36-1-249-9837

Repülőgép motor javítás szakszerűen a magas fokú biztonságért

A repülőgép rendszeres és alapos átvizsgálása elengedhetetlen. Ha rendellenesség észlelhető, nem maradhat el a repülőgép motor javítás, amit szakszerűen végzünk.

A repülőgépek kiemelt szerepet töltenek be sok ember életében. Vannak, akik rendszeresen utaznak a munkájuk miatt vagy kikapcsolódás céljából. Többféle méretű és kialakítású repülőgépek állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a távoli célok rövid időn belül történő elérését. Lehetőség van kisebb gépek használatára is, amelyek más szerepet töltenek be. 

Fontos, hogy a szakemberek felelősségteljes munkát végezzenek. Nem csak az előírások szerint történő működtetés lényeges, hanem a hozzáértő karbantartás is. Bármilyen hiba észlelhető, azonnal szükség van a helyreállításra. Ha erre nem kerül sor, veszélyhelyzet alakulhat ki, ami miatt sokan megsérülhetnek, vagy akár az emberek élete is múlhat rajta. 

repülőgép motor javítás

Mindenkinek a célja és az érdeke, hogy a repülőgép kifogástalan állapotban legyen. Éppen ezért szükség esetén el kell végezni a repülőgép motor javítást is. Ez a szerkezet az egyik legfontosabb eleme a gépnek. 

A motor biztosítja a légcsavar forgatásához szükséges erőt, ami tolóerőt hoz létre. Ez nélkülözhetetlen a huzamosabb repülés fenntartásához. A légcsavar meghajtása lehet közvetlen vagy áttételes. Ha közvetlen meghajtásról van szó, akkor a légcsavar közvetlenül a motor főtengelyének kivezetésére van erősítve. Ezáltal a motor fordulatszáma azonos a légcsavar fordulatszámával. Nagyobb lapát átmérők esetében szükség van a reduktorra.

Speciális szerszámokkal, hozzáértéssel, tapasztalattal végezhető el a repülőgép motor javítása. Mindezekkel rendelkezünk, így a legjobb kezekben tudhatja a különböző feladatok ellátását. 

Gondoskodjon a biztonságos repülésről! Ügyeljen minden tényezőre a problémák megelőzése érdekében! Forduljon hozzánk bizalommal, ha a repülőgép motor javítására, vagy más hasonló, szakértelmet kívánó teendők ellátására van szükség! Készséggel állunk a rendelkezésére a lehető legrövidebb időn belül. Megbízható módon, modern eszközök segítségével látjuk el a teendőket. 

Repülőgép karbantartás, amellyel spórolhat

A repülőgép karbantartás nem csupán a biztonságos használatot szolgálja. Spórolja meg a nagyobb javítások költségeit, keressen bennünket bizalommal!

A repülőgép karbantartás rendkívül fontos teendő, hiszen enélkül nem lehetne kellő biztonsággal használni a légi járműveket. Az üzemeltetők szerencsére komolyan veszik a szakemberek figyelmeztetéseit, és igyekeznek minél gyakrabban beiktatni ezt a lényeges műveletet.

A karbantartásnak van még egy előnye, mégpedig az, hogy így valóban könnyű, gazdaságos fenntartani a repülőgépeket.

repülőgép karbantartás

Spórolja meg a költséges javítások árát!

Amikor komolyabb meghibásodás merül fel a repülőgépekkel kapcsolatban, az üzemeltetők bizony magas költségekkel számolhatnak, amik bizonyos esetekben igencsak nagy terhet raknak rájuk. A karbantartásnak köszönhetően még időben észre lehet venni a rendellenességeket, így azokat gyorsan, költséghatékonyan lehet orvosolni.

A karbantartott, ellenőrzött járművek által a repülés élvezetes lehet, így az üzemeltetők megtapasztalhatják a saját repülőgép pozitívumait.

Eredményes karbantartáshoz profik is kellenek

Ahhoz, hogy a repülőgép karbantartás után lehessen spórolni, biztonságosan repülni, mindenképp valódi hozzáértőkre van szükség. A profi szakemberek azonnal kiszűrik a problémákat, és azokra tudják is a megoldást. Tisztában vannak felelősségteljes pozíciójukkal, így munkájukat körültekintően, a szakmai követelményeknek megfelelően végzik.

Amennyiben Önnek is szüksége lenne hozzáértőkre a karbantartáshoz, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár! Ügyfeleinknek kedvező alternatívát kínálunk ehhez, nálunk a legjobb kezekben vannak a repülőgépek.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységi köreinkről. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk, hosszú távon számíthat ránk a repülőgép karbantartásban, garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal.

Ha kérdései lennének, vagy igénybe venné a szolgáltatást, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT

Add meg terméked adatait, kívánságaid, mi a lehető leghamarabb válaszolunk.

galvan@aerometal.hu | +36-1-249-9837