Forgácsolás, gépműhely

Repülőgépek karbantartása, javítása, Repülőgép sárkányszerkezet javítás, szaktanácsadás, Sérülési és Javítási Album-ok elkészítése

Mazak—VARIAXIS-600

Mazak—VARIAXIS-600

Mitutoyo – 776 Coordinate Measuring Machine

Mitutoyo – 776 Coordinate Measuring Machine

Tevékenység:

Évek óra szoros partneri kapcsolatban vagyunk az Repszer Kft. -vel. Tevékenységeink közé tartozik a fémforgácsolás és a légi járművek hidraulika és sárkány javítása.

Géppark:

 • Hagyományos esztergák (D600, L2000mm)
 • Hagyományos marógépek (400*400*1000)
 • Helyzetfúró (500*500*700)
 • CNC eszterga (D320), HT76 hajtott szerszámmal
 • CNC négy tengelyes megmunkáló központ (400*400*500;400*400*600)
 • Sík és palást köszörű
 • Honoló gép (D320; L1200)
 • Lakatos műhely
 • Hegesztő műhely
 • Főtengely kiegyensúlyozó
 • Mazak-VARIAXIS-600
 • Mitutoyo-776 Coordinate Measuring Machine
NCT 76 ferdeágyas CNC eszterga

NCT 76 ferdeágyas CNC eszterga

 Snupy CNC eszterga

Snupy CNC eszterga

 NCT Eml-600 megmunkáló központ

NCT Eml-600 megmunkáló központ

Munkáink képekben:

 KFKI neutron fokozó gyártása

KFKI neutron fokozó gyártása

 Turbina lapátok gyártása

Turbina lapátok gyártása 

 Audi portroli motorok teszteléséhez

Audi portroli motorok teszteléséhez

 Forgácsolt alkatrészeink
 Forgácsolt alkatrészeink

Forgácsolt alkatrészeink

Profi forgácsoló gépműhelyt keres?

Vállaljuk szériatermékek esztergálását, marását, sík és palástköszörülését, hegesztését.

Vállaljuk Általános gépi forgácsolást, akár 600 mm-es átmérőig.

galvan@aerometal.hu | +36-1-249-9837

Repülőgép hidraulika javítás szakszerűen a biztonságos repülésért

Szeretné a repülőgép alapos ellenőrzését megbízható kézben tudni? Probléma elhárítására van szükség? Felkészülten vállaljuk a repülőgép hidraulika javítást is.

A hidraulikus rendszerek számos területen töltenek be fontos szerepet. Nincs ez másként a repülőgépek esetében sem, hiszen meghatározó funkciója van a hidraulikának. A biztonságos működtetés érdekében nélkülözhetetlen a kifogástalan állapot, a helyes üzemelés. A problémák megelőzhetőek alapos és rendszeres ellenőrzéssel. Ha pedig már kialakult a gond, nem maradhat el a mielőbbi elhárítás.

A repülési paraméterek függvényében vezérelt hidraulikus rendszer gondoskodik a mozgásról, ezért csak akkor lehet biztonságos, elvárásoknak megfelelő a repülés, ha ez helyesen működik. A hidraulika a különböző erők, mozgások folyadék segítségével zajló átvitelével, irányításával függ össze. A repülőgép kormányszerkezetében fontos szerepet játszik, és számos egyedi tulajdonság különböztethető meg. 

repülőgép hidraulika javítás

Korszerű háttérrel rendelkező munkaterületünkön a lehető legrövidebb idő alatt, felkészülten látjuk el a teendőket. Többek között gördülékenyen kerülhet sor a repülőgép hidraulika javításra is. Felelősségteljes, szakszerű munkavégzésre van szükség, amit érdemes ránk bízni.

Modern gépekkel, gyakorlott szakemberekkel dolgozunk, így nem okozhat gondot a repülőgép hidraulika javítása. Más feladatok elvégzését is ránk bízhatja, ugyanis a gépparkunk lehetővé teszi egyéb teendők ellátását is. Tudjuk, hogy mekkora felelősség repülőgépet irányítani, és mennyi mindenre szükséges figyelmet fordítani a kifogástalan állapot érdekében. A követelmények szerint teszünk eleget a kéréseknek.

Gondoskodjon a kifogástalan műszaki állapotról a segítségünkkel! Bízza ránk a feladatok precíz ellátását, így a repülőgép hidraulika javítást is! A legjobb kezekben tudhatja a munkálatokat, mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél gyorsabban álljon rendelkezésre a nélkülözhetetlen közlekedési eszköz. Olvasson bővebben a szolgáltatásunkról, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Alkatrész-forgácsolás: bízza ránk!

Alkatrészek forgácsolásához keres egy megbízható, tapasztalt vállalkozást? Mi vagyunk a tökéletes választás!

A forgácsolás egy olyan módszer a különféle anyagok megmunkálására, amelynél egy, a végleges méretnél nagyobb anyagdarabról egy úgynevezett forgácsolószerszám segítségével, forgácsok formájában távolítják el a fölösleges részeket – innen a módszer neve. Az alkatrész-forgácsolás egy hatékony módszer az alkatrészek gyártására; ennek köszönhetően tökéletes pontosságot érhetünk el, egyedi darabokat, de akár kisebb szériákat is készíthetünk, figyelembe véve a megrendelő igényeit és elvárásait.

Az alkatrészek forgácsolása során rövid határidőkkel és költséghatékony módon dolgozunk, amit a CNC forgácsológépek és esztergák alkalmazása tesz lehetővé. A számítógép-vezérelt forgácsolás általában a legjobb megoldást nyújtja, azonban szükség esetén az emberi szakértelem is beavatkozhat. Rugalmasságunknak és szakértelmünknek köszönhetően készíthetünk alkatrészeket különböző fémekből vagy akár műanyagokból is, igazodva az Ön specifikus igényeihez.

alkatrész forgácsolás

Cégünk modern berendezésekkel rendelkezik, mint például a hagyományos esztergák és marógépek, a CNC esztergák, valamint a sík- és palástköszörűk, hogy a lehető legjobb minőséget és pontosságot nyújtsuk Önnek. Vállaljuk szériatermékek esztergálását, marását, köszörülését és hegesztését is. Minden alkatrész előállításához számíthat a segítségünkre, és biztos lehet a minőségi végeredményben. Áraink versenyképesek, és mindig az Ön igényeihez és költségkeretéhez igazodnakA forgácsolt alkatrészek minősége kiváló, és rövid határidőkkel dolgozunk, hogy Ön minél hamarabb használatba vehesse az elkészült termékeket.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az alkatrészek forgácsolásának lehetősége iránt, tekintse meg referenciáinkat, majd forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén kérdéseivel vagy rendelési igényével, de árajánlatot is kérhet, csapatunk pedig készen áll arra, hogy segítsen Önnek megvalósítani az elképzeléseit!

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT

Add meg terméked adatait, kívánságaid, mi a lehető leghamarabb válaszolunk.

galvan@aerometal.hu | +36-1-249-9837